Edger Kuntz ook komende 2 jaar hoofd jeugd opleiding SV Den Hoorn

Geplaatst op 21 mei di door Jacky Ruiterman

Afgelopen maand heeft het bestuur van SV Den Hoorn overeenstemming bereikt om ook de komende 2 jaar verder te bouwen met Edger Kuntz in de functie van hoofd jeugdopleiding. Edger heeft in de afgelopen jaren in zijn functie als HJO gewerkt aan een sterk kader binnen onze groeiende vereniging, uitvoering gegeven van het technisch beleid aan de hand van het voetbalbeleidsplan en gezorgd voor een mooie ontwikkeling van onze jeugdspelers over alle leeftijdscategorieën.

Op voetbaltechnisch vlak heeft SV Den Hoorn met haar jeugdelftallen een dusdanige groei doorgemaakt dat nu alle eerste jeugdelftallen minimaal hoofdklasse spelen, JO17 op 4e divisie niveau acteert en JO19 afgelopen week kampioen is geworden en volgend jaar zelfs op 3e divisie gaat spelen. Een mijlpaal in de geschiedenis van de club uit Midden Delfland. Dat heeft er onder andere toe geresulteerd dat de vereniging vorig jaar met stip op 115 in de TOP 200 van amateurclubs in Nederland is binnen gedrongen. Dit jaar staat de club uit Midden Delfland op de 71e positie en alleen gekeken naar jeugdelftallen zelfs op plek 59.

De ambitie van SV Den Hoorn is om alle jeugdelftallen op een nog hoger plan te brengen en SV Den Hoorn de beste club uit de regio te maken. De opdracht zal worden uitgevoerd samen met de jeugdcommissieleden, trainers en begeleiders van onze vereniging.

Wij wensen Edger heel veel succes bij zijn werkzaamheden de komende jaren.