Verzorger eerste elftal SV Den Hoorn

Geplaatst op 26 april vr door Joeri Doomernik

SV Den Hoorn is een voetbalvereniging met bijna 1200 leden waarvan ca. 800 jeugdleden. De clubcultuur kenmerkt zich door een trouwe schare aanhangers, vrijwilligers en sponsors die de club een warm hart toedragen. Op dit moment komt het eerste elftal uit in de 1e klasse zondag in district West 2. Voor seizoen 2019-2020 zijn we op zoek naar een verzorger voor ons eerste elftal.

Wil jij deze uitdaging aangaan? Dan vragen wij je om te solliciteren. In je sollicitatie zien we graag jouw motivatie waarom jij denkt de geschikte kandidaat te zijn.

Vacature verzorger eerste selectie elftal SV Den Hoorn De verzorger is verantwoordelijk voor de verzorging van het eerste selectieteam van onze club. Samen met de fysiotherapeut die eindverantwoordelijk is en een drietal andere verzorgers ben je onderdeel van ons medisch team.

Taken – Begeleiden van spelers op het gebied van blessurepreventie en gezondheid. – (Preventief) behandelen van blessures van spelers. – Mede adviseren aan trainersstaf m.b.t. inzetbaarheid spelers. – Overleggen met fysiotherapeut en trainersstaf over invulling van bovengenoemde activiteiten. – Dient voor het eerste elftal tijdens elke training beschikbaar te zijn voor verzorging en blessure behandeling – Dient bij de wedstrijden van het eerste elftal de verzorging op zich te nemen – Het regelmatig overleg hebben met trainers, en fysiotherapeuten omtrent de vordering van herstel van een blessure.

Wij zoeken – Een verzorger die affiniteit heeft met voetbal, een enthousiaste instelling heeft en flexibel inzetbaar is. Daarnaast vinden wij een goede communicatieve vaardigheden en integriteit rand voorwaardijk voor deze rol. Verder ben je een samenwerker en heb je een positieve instelling en draagt deze ook uit.

Wij vragen – Opleiding als verzorger/sportmasseur of fysiotherapeut (in opleiding). – In het bezit van reanimatie. – Goede communicatie vaardigheden en goed in teamverband kunnen werken. – Affiniteit in het behandelen van voetballers. – Ervaring in de sportverzorging, d.w.z. sportmassage en tapen. – Flexibele, enthousiaste en vooral sportieve houding. – Aanwezig op de vaste trainingsavonden dinsdag en vrijdag en wedstrijddagen (zondag) en periodiek op woensdag/donderdag.

Wij bieden – Een vereniging met ambitie en die prestatief behoort tot de hoogst spelende amateurverenigingen in de regio. – Een professioneel team van fysiotherapeut en collega-verzorgers. – Goede organisatie en faciliteiten – Een jonge spelersgroep binnen een gezellige vereniging – Een passende vergoeding

Uw reactie graag sturen aan: Bart Holierhoek; bart.holierhoek@svdenhoorn.nl of telefonisch: 06-52641719.