Verslag zaterdag 6 april Monster JO8-1 Den Hoorn JO8-2

Geplaatst op 11 april do door Jacky Ruiterman

“Ook in de re-match was Monster net een maatje te groot. In Monster werd met 5-2 verloren”

Om 9.00 uur spelen in Monster was weer eens vroeg opstaan voor iedereen. En jammer genoeg had het lentezonnetje er ook nog niet echt zin in, waardoor het nog goed fris was. Maar met een jarige Wout in ons midden en heerlijk gewassen shirts zat de zin er goed in.
Na een lekkere warming up, iedereen even een individueel praatje met trainer Wen en uiteindelijk de groepshug gingen we van start.
Xiem was de aanvoerder en Antoni stond de eerste helft op doel. De jongens en meisje van Monster zetten onze jongens meteen onder druk, maar verdedigend staan we ons mannetje. Toch lukt het Monster om door te breken en scoort de 1-0. Jammer. Koppie op en doorgaan. Na een rush van Sven aan de rechterkant bleef de bal voorin waarbij Ian met een boog 1-1 maakt! Dat smaakt naar meer. Maar Monster is al fysiek wat sterker en zijn heel veel aan de bal. Ze schieten heel veel, heel hard richting goal, maar ze gaan (gelukkig) veelal naast of recht op Antoni af. De 2-1 wordt gescoord met een schot waar Antoni helaas niet bij kon. En vlak voor rust valt ook de 3-1.
Na een beker limonade en een spekkie was iedereen weer opgeladen voor de tweede helft. Jelmer ging op doel en Monster mocht de aftrap nemen. Even ging het gelijk op maar zodra onze jongens naar voren gingen voor een aanval benutten Monster de ruimte heel goed voor een tegenaanval. Toch kwam er goed nieuws uit onverwachte hoek: bij het nemen van een uitbal vanaf de zijlijn schoot Mats de 3-2 binnen! Het werd nog spannend. Helaas was de spanning van korte duur. De jongens en meisje van Monster hadden een paar hele mooie aanvallen en scoorden de 4-2 en de 5-2, wat meteen ook de eindstand was. Jammer weer verloren en geen verjaardagscadeautje voor Wout, maar gelukkig kregen de jongens wel een lekker zakje chips getrakteerd van hem. Volgende week weer nieuwe ronde, nieuwe kansen jongens!