SV Den Hoorn zoekt voor seizoen 2019-2020: Hoofdtrainer Vrouwen 1 en 2

Geplaatst op 26 april vr door Jacky Ruiterman

S.V. Den Hoorn is een vereniging om trots op te zijn. Het sportpark heeft een prachtige uitstraling, we tellen ruim 1.200 leden en hebben een bloeiende jeugdafdeling met op dit moment 2 damesteams en 5 meisjesteams.

Het bieden van voetbalplezier aan alle leden van S.V. Den Hoorn, waarbij prestatie voorop staat en daarnaast recreatie geboden wordt aan alle leden. Dat is de missie van S.V. Den Hoorn.

Op dit moment komt Vrouwen 1 uit in de tweede klasse. Vorig seizoen zijn we kampioen geworden. Het is een jong en ambitieuze selectie met een aantal zeer talentvolle speelsters. Voor seizoen 2019-2020 zijn we op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer die de uitdaging aan wil gaan om de speelsters van vrouwen 1 & 2 verder te ontwikkelen op hun route naar succes. Dit moet uiteraard wel gepaard gaan met behoud van de clubcultuur.

Wil jij deze uitdaging aangaan? Dan vragen wij om te solliciteren. In je sollicitatiebrief graag aan geven waarom jij denkt de geschikte kandidaat te zijn.

Functie eisen:

• Kandidaat dient minimaal in bezit te zijn van TCIII (UEFA C)
• Gericht op ontwikkeling/opleiding (individuele) spelers
• Sterke communicatieve en sociale vaardigheden

Wat vragen wij van je:

• Verzorgen van de training op tweeavonden per week
• Coachen en begeleiden van het 1e team op zaterdag, met interesse voor vrouwen 2
• Selecteren en samenstellen van het 1e en 2e elftal
• Volgen van het voetbalbeleidsplan

Wat bieden wij je:

• Een functie als trainer / coach van een ambitieuze lichting speelsters
• Een accommodatie met prachtige uitstraling en goede faciliteiten
• Een passende vergoeding

Gelieve je sollicitatie met curriculum vitae te richten naar onderstaand email adres.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Hoofd Jeugd Opleiding:

Edger Kuntz

Tel: 06-21217668