SV Den Hoorn grenzeloos populair

Geplaatst op 5 april vr door Jacky Ruiterman

De afgelopen jaren is het aantal leden explosief gestegen. Niet alleen voetballers uit Den Hoorn maar ook uit Delft en andere plaatsen uit de regio hebben bewust voor SV Den Hoorn gekozen. Het competitie niveau, de club faciliteiten en de professionele inzet van alle vrijwilligers maken de club grenzeloos populair. Zo populair dat zelfs een speler uit het Brabantse Oss bij SV Den Hoorn meetraint.

Siebe van den Brand kwam afgelopen jaar in Delft wonen. Eigenlijk wilde hij voor Oss blijven voetballen, maar het was niet mogelijk voor hem om in Oss te blijven trainen. Uiteindelijk besloot hij een mailtje naar verschillende clubs in Delft en omstreken te sturen. “Van S.V. Den Hoorn kreeg ik meteen een mailtje terug dat ik van harte welkom was en dat ik mee kon trainen om te kijken of ik het iets vond. Ik werd erg warm ontvangen door de trainers, de jongens van de selectie en door de vele vrijwilligers die zich voor de club inzetten. Na een training wist ik meteen dat het goed zat en dat ik bij Den Hoorn wilde blijven trainen.

De trainers vonden dit geen enkel probleem en qua niveau kon ik moeiteloos aansluiten bij de selectie. We zijn nu een half jaar verder en ik heb het nog steeds erg naar mijn zin”, laat Siebe weten.