Informatie toertocht “Fight cancer“ 22 april

Geplaatst op 15 april ma door Jacky Ruiterman

Op 2de paasdag 22 april organiseert Voetbalvereniging SV Den Hoorn een fietstocht naar de uitwedstrijd Dosko 1 tegen Den Hoorn 1 aanvang 14.30 uur.Het is de bedoeling dat we SV Den Hoorn te steunen, sportief bezig zijn, en uiteraard gaan we een mooi bedrag ophalen voor Fight. Via de eilanden komen we na ongeveer 100 km in Bergen op Zoom aan. Tevens gaat er ook nog een supporters bus mee, die vertrekt om 12.45 uur vanaf de SV er zijn nog enkele plaatsen over. Voor de veiligheid gaan we b.v. in 3 kleine groepen, er kan nog worden ingeschreven. Graag 15 minuten van te voren aanwezig in de kantine van de SV, de koffie staat dan klaar met een broodje.

Groep 1: De slakken +/- 22 km per uur  start 7.30 uur

Stefan Berkhout

Ron van Dam

Marvin Vermeer

Er gaat ook een begeleider en een reserve fiets mee met de slakken. De helm is verplicht en we houden ons aan de verkeersregels. Je spullen gaan mee met de vrachtwagen zodat jullie bij Dosko kunnen douchen en daarna naar de wedstrijd kunnen gaan kijken. De terugreis wordt per bus door ons geregeld en ook voor je fiets. Neem wel een deken mee zodat je fiets niet kan beschadigen. Iedere deelnemer betaald minimaal 25 euro inschrijfgeld voor het bekende doel Fight, maar er zijn vast nog wel vrienden of familie die jou willen sponsoren voor die enorme goede doel. Help die rotziekte de wereld uit en sponsor of fiets mee, want iedereen verdient toch ook een morgen.

Het bedrag mag je storten op SV Den Hoorn NL67 RABO 0140 6160 63

Voor meer info en aanmelding kan je contact opnemen met:

Koos vd Burg            06-41268310

Yvonne Ruiterman    06-22532002 of activiteiten@svdenhoorn.nl