Verslag zondag 24 februari pupil van de week Niels Benedictus

Geplaatst op 11 maart ma door Joeri Doomernik

Op zondag 24 februari, in de voorjaarsvakantie, mocht ik pupil van de week zijn. Het was best warm toen ik met mijn vader en moeder mij meldde bij Jan om 1 uur in de middag. Toen ben ik met Stef van het eerste naar de kleedkamer gegaan en daar bij de voorbespreking van de trainer geweest. Ik mocht meedoen aan de warming-up en ook met het eerste mee het veld op lopen. Ik mocht naast de scheidsrechter staan en iedereen gaf mij een handje. Daarna mocht ik de hele wedstrijd in de dug-out zitten bij de trainer en de reservespelers. Helaas ging de wedstrijd niet zo goed voor Den Hoorn. Na de wedstrijd mocht ik nog naar de bestuurskamer en kreeg daar een bal met de handtekening van alle spelers en de scheidsrechter. Ik vond het ontzettend gaaf.  Hartstikke bedankt Den Hoorn!!!