Verslag zondag 3 februari pupil van de week Britt Hijman

Geplaatst op 11 februari ma door Jacky Ruiterman

Na afkeuringen voor de winterstop mocht ik nu dan echt pupil van de week zijn. Zondagochtend was het vroeg opstaan want mijn pappa moest eerst voetballen bij Den Hoorn. Om half 1 stond stond Jan klaar om mij alles uit te leggen. Én mocht ik mee met Leo naar de kleedkamer van het eerste. De trainer deed de opstellingbespreking. Daarna het veld op om mee te doen met de warming up echt leuk!! JAJA daarna mochten we terug naar kleedkamer en het veld op voor de wedstrijd. Na de kop of munt mocht ik de wedstrijd starten door te scoren bij de keeper van Velo. Jammer genoeg werd het 0-0. Na afloop kreeg ik ook nog een bal met handtekeningen en een diploma. Het was echt heeeeeeel leeeeeuk!!! Harstikke bedankt Den Hoorn!!!