Opening VAR SV Den Hoorn 16-2-2019

Geplaatst op 13 februari wo door Joeri Doomernik

BUSINESSCLUB LEDEN OPGELET

Namens SV Den Hoorn nodigen wij u graag uit voor de officiële opening van onze Video Analyse Ruimte (VAR).

De videoanalyse is een verdere stap in de professionalisering van onze vereniging. Het systeem verbetert de teamprestaties en individuele prestaties van spelers. Niets geeft meer inzicht in het eigen spel dan videobeelden van wedstrijden en trainingen die dagelijks afgewerkt worden. Dankzij Univé hebben wij nu ook de beschikking over een VAR.

De officiële opening zal plaats vinden op zaterdag 16 februari in ons club gebouw gelegen aan de Zuidhoornseweg 4 te Den Hoorn.  U bent van harte welkom om deze opening bij te wonen en met ons het glas te heffen op deze bijzondere stap vooruit voor onze club.

Het programma op zaterdag 16 februari ziet er als volgt uit :

– 13.30 uur ontvangst in ons clubgebouw
– 14.00 uur officiële opening VAR door Alex Vreugdenhil (Commercieel Directeur Univé) & Marco Dächer (Voorzitter BC SV Den Hoorn)

Uiteraard kunt u na de officiële opening, de Video Analyse Ruimte bekijken en uw vragen stellen over de werking ervan.

Graag tot 16 februari!

Met sportieve groeten,