Geslaagde Businessclub lunch bij partycentrum Onder Ons

Geplaatst op 10 februari zo door Bernd Meijer

Afgelopen 3 februari hebben ruim 75 BC-leden de Businessclub lunch bezocht bij partycentrum Onder Ons.
Onder het genot van een hapje en een drankje werd door de leden op informele wijze op persoonlijk, zakelijk en sportief gebied bijgepraat.

De volledig verzorgde lunch vond plaats bij partycentrum Onder Ons, onder leiding van eigenaar Jan Zimmerman en zijn enthousiaste medewerkers. Het sfeervolle partycentrum heeft een unieke locatie in Kerkpolder en ligt vlakbij het sportcomplex van SV Den Hoorn. De meeste sponsoren kwamen, ondanks de ruime parkeergelegenheid bij Onder Ons, logischerwijs met de fiets.

Tijdens het welkomstwoord is extra aandacht gegeven aan de introductie van een tweetal nieuwe leden, namelijk uitzendgroep Detaconcept en galerie Art en Wheels.
Uiteraard zal binnenkort de sponsoruitingen van deze twee sponsoren langs de velden, in de hal en op de website van onze vereniging terug te vinden zijn.

Na de geslaagde lunch werd door de BC leden koers gezet richting ons eigen sportcomplex om voor de laatste keer de derby Den Hoorn – Velo te aanschouwen. Met een 0-0 uitslag op het scorebord werd onder de muzikale leiding van DJ Bassie de derde helft afgetrapt.