Verslag zaterdag 19 januari DSO JO8-3 – DH JO8-3 3-12

Geplaatst op 20 januari zo door Jacky Ruiterman

Voordat ik iets schrijf over deze wedstrijd wil ik namens het team nogmaals Jordy heel veel beterschap wensen! We hopen met z’n allen dat je snel hersteld zodat je weer lekker over de velden kan razen!

Vandaag de laatste oefenwedstrijd voordat volgende week de 2e seizoenshelft in de 1e klasse zijn vervolg krijgt. Bitterkoude weersomstandigheden, dus de topspelers gingen goed aangekleed het veld op. Na een lekkere warming-up werd besloten om 7×7 te spelen zodat niemand wissel hoefde te staan. Was meteen een goede oefening om nog beter vrij te gaan lopen, anders wordt het wel een hele dikke kluit…. De beginfase van de wedstrijd ging goed gelijk op, wat ook meteen weer een goede oefening was om het mentale gestel op de proef te stellen. Wie heeft de langste adem, wie laat als laatste los, wie geeft als 1e op. Op dit soort momenten kunnen we zien dat dit team sprongen voorwaarts maakt. Onze spelers laten niet meer los en hebben de langste adem. Een beetje zo van “wat, jullie willen ook winnen? Wij willen nog liever winnen”. Zoals gezegd, het duurde even, maar op een gegeven moment brak DSO en liepen we soepel uit naar een mooie overwinning. Gefeliciteerd heren, we hebben weer een leuke wedstrijd gezien.
Maas, alvast gefeliciteerd met je verjaardag morgen. Maak er een leuke dag van!!
Maandag weer lekker trainen!
Jochem