Geplaatst op 2 januari wo door Jacky Ruiterman

Waanzinnig

De verkopers van loten van de Grote Clubactie hebben een geweldige prestatie geleverd. Was het record van 2017 2123 loten, nu hebben ze er bijna 2400 verkocht. De jeugdafdeling van onze club mag heel blij zijn met een dergelijk resultaat. 110 van de ongeveer 335 mogelijke verkopers hebben dit toch maar mooi geflikt. We kunnen de jeugd verblijden met € 5000,00. In dit bedrag zit een extra prijs van € 300,00 gewonnen wij de Grote Clubactie. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar de jaarlijkse sportdag voor de jeugd en de rest krijgt vast ook een goede bestemming.

De 3 best verkopende leden zijn inmiddels beloond met hun prijzen. Nummer 1 is geworden Joep Nuijens uit de JO9-2 met 154 loten en een prijs van € 60,00, nummer 2 Jordy van Leeuwen uit de JO11-3 met 153 loten en een prijs van € 50,00 en nummer 3 Pieter van Vliet uit de JO11-3 met 145 loten en een prijs van € 40,00. Ook de nummer 4, Milo Soeters, met 130 en de nummer 5, Raymond van Zuijlen, met 95 stuks zaten hoog in de boom. Zeker de 1e 3 hebben er een onwijs spannende strijd van gemaakt en zijn de kanjers van deze uitgave. Maar alle verkopers verdienen een pluim omdat ook zij bijgedragen hebben aan dit hele mooie resultaat. Ook zijn inmiddels de € 0,25 per lot aan de ouders van de kinderen overgemaakt of contant afgegeven. Mocht je nog niets ontvangen hebben informeer bij ondergetekende hoe het zit.

Kinderen die meer dan 20 loten verkocht hebben komen in aanmerking voor de 20-loten actie. Korting op toegangskaarten voor Avontura en Bobbieaanland is daar een onderdeel van. Kijk voor het totale pakket op de flyer in de ontvangsthal van ons clubgebouw of informeer bij ondergetekende.

Bovendien zijn er een aantal loten online verkocht maar niet het aantal waar de organisatie op gehoopt had. Een puntje van aandacht voor de volgende editie waar we ook gaan inzetten op SUPERLOTEN. 1 lot bestaande uit 50 loten voor bedrijven of instellingen. Leuk om aan het personeel te geven of om als actie te gebruiken voor klanten. Maar daarover het volgend jaar meer.

Deze actie zit er weer op en we bedanken eenieder die een bijdrage geleverd heeft en mede de oorzaak is van dit resultaat.

Namens de organisatie,

Jan van Beek, 06-25450316