SV Den Hoorn op zoek naar hoofdtrainer voor komend seizoen

Geplaatst op 1 december za door Roberto van Beek

SV Den Hoorn is een voetbalvereniging met bijna 1200 leden waarvan ca. 800 jeugdleden. De clubcultuur kenmerkt zich door een trouwe schare aanhangers, vrijwilligers en sponsors die de club een warm hart toedragen. Een van de doelstellingen is de vereniging op verantwoorde wijze prestatief door te laten groeien.

In het eerste elftal spelen veel jongens uit de eigen jeugdopleiding, wat in de toekomst met talentvolle jeugd verder uitgebreid wordt.

Op dit moment komt het eerste elftal uit in de 1e klasse zondag in district West 2. Voor seizoen 2019-2020 zijn we op zoek naar een hoofdtrainer waarmee de doelstellingen in het voetbal beleidsplan verwezenlijkt kunnen worden.

Wil jij deze uitdaging aangaan? Dan vragen wij je om te solliciteren. In je sollicitatie zien  we graag jouw motivatie waarom jij denkt de geschikte kandidaat te zijn.

Functie eisen:

• In bezit te zijn van TCI (UEFA A).
  • Gericht op ontwikkeling en opleiding van spelers.
  • Verbindt staf en spelers om goed samen te werken
  • Sterke communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Aantoonbare ervaring met trainen en opleiden van jonge spelers.

Gelieve je sollicitatie met curriculum vitae te richten naar onderstaand email adres.

De inschrijving sluit op vrijdag 14 december.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Coördinator senioren selectie:

Ruud van Marrewijk 06-53230067

Email: technischezaken@svdenhoorn.nl