Speculaaspoppenactie wederom een groot succes!

Geplaatst op 9 december zo door Bernd Meijer

Sinterklaas heeft inmiddels ons land verlaten en de laatste stukken van de speculaaspoppen vallen ten prooi aan hongerige afnemers. Dit jaar vond voor de 7e keer de speculaaspoppenactie plaats bij SV Den Hoorn en het was wederom een groot succes!

‘In totaal zijn er 9250 stuks speculaaspoppen verkocht’, geeft stuwende kracht achter de actie John Kleijweg aan. ‘Dit levert uiteindelijk een netto opbrengst op van €22500,- Dit bedrag is nagenoeg vergelijkbaar met voorgaande jaargangen van de actie. Een gedeelte van de opbrengst willen wij besteden aan het opknappen van het jeugdhonk. Deze heeft, na jaren van intensief gebruik, een opfrisbeurt nodig’.

John Kleijweg: ‘Via deze weg wil ik graag alle betrokken vrijwilligers bedanken. De vrijwilligers zorgen immers dat de speculaasactie steevast een succes is. Uiteraard ook een dankwoord naar alle verkopers en afnemers van de heerlijke speculaaspoppen. Rest mij jullie prettige feestdagen toe te wensen en tot volgend jaar!’