Verslag zondag 2 december pupil van de week Mycah Jubithana

Geplaatst op 4 december di door Jacky Ruiterman

Hoi, ik ben Mycah Jubithana, speler van de JO10-4.

Omdat mijn medespelers en de ouders mij hebben verkozen tot pupil van de week, mocht ik op zondag 2 december met het eerste team meelopen.

Ik keek er heel erg naar uit, maar vond het wel erg spannend. Zondag meldden wij ons bij de club en daar stond Jan van Beek ons op te wachten. Kort daarna mocht ik bij de spelers van het eerste aansluiten. Ik maakte met iedereen kennis en daarna gingen wij het veld op.

Hier mocht ik even meedoen aan de warming –up en vervolgens een balletje trappen met de wisselspelers. Vooral met Mauri en Anthony was het heel erg gezellig. Daarna gingen wij weer de kleedkamer in voor een korte bespreking en vervolgens weer het veld op.

Voordat de wedstrijd zou beginnen mocht ik weer de handen schudden van alle spelers en scheids- en grensrechter(s). Daarna mocht ik vanaf de middenstip met een bal dribbelen naar de goal van de tegenstander en schieten. Mijn eerste poging hield de keeper tegen maar de tweede ging er heel mooi in. Tijdens de wedstrijd zat ik tussen de wisselspelers en wij kletsten wat. Omdat het koud was en mijn jas in de kleedkamer lag mocht ik een grote jas van een van de spelers lenen. Bij de rust gingen wij weer de kleedkamer in voor een korte bespreking en na de wedstrijd die helaas met 1-3 werd verloren mocht ik naar de bestuurskamer. Daar heb ik wat gedronken en een paar bitterballen gegeten. Dit samen met papa, een paar belangrijke mensen van de Den Hoorn, de trainers, scheidsrechter en captain van het team.

Van meneer van Dijk kreeg ik een certificaat en een bal met de handtekeningen van de spelers.

Omdat het een lange dag was zijn wij er niet lang gebleven. We hebben iedereen gedag gezegd en bedankt voor een hartstikke leuke dag.

Harstikke bedankt voor alles!

Mycah Jubithana