Verslag zaterdag 3 november Zestienhoven JO8-2 DH JO8-3 2-11

Geplaatst op 4 november zo door Jacky Ruiterman

Generale repetitie

Vandaag weer voor dag en dauw op pad. Mooie rit richting Zestienhoven met een opkomend zonnetje en optrekkende kou boven de weilanden. Prachtig weer en dus super ingrediënten voor een nieuwe pot voetbal.  Zonder te overdrijven, ik had er enorm veel zin in. In de kleedkamer zag ik al snel dat de jongens er ook weer zin in hadden en klaar voor waren. Na een lekkere warming-up en gemaakte team afspraken stoven we als gebruikelijk uit de startblokken. De tegenstander werd volkomen onder de voet gelopen. Zoveel aanvallend geweld hadden ze nog niet meegemaakt. We kunnen het alleen onszelf kwalijk nemen dat het met de rust slechts 1-3 stond. De jongens krijgen steeds beter in de gaten dat aanvallen via de zijkanten uitermate effectief is en dat de bal voorgeven in plaats van zelf schieten soms een nog betere oplossing is. Hier blijven we de komende weken dan ook lekker op trainen. Te binnen morgen!! Jawel, we mogen een voorwedstrijd spelen voordat de koninklijke hoofdmacht van de plaatselijke sv haar wedstrijd speelt. Omdat we niet terugdeinzen voor een beetje extra weerstand hebben we de uitdaging aangenomen om aan te treden tegen jongens die 1 jaartje ouder zijn. Lieve jongens, de volledige trainersstaf, begeleiding en aanhang weet zeker dat jullie hier klaar voor zijn. Morgen gaan we met z’n allen genieten van een hele leuke ervaring. Uiteraard gaan we ons best doen om onszelf van onze beste kan te laten zien en een overwinning uit het vuur te slepen tegen JO9-6!! Tot morgen, rust lekker uit en dan gaan we morgen als TEAM presteren naar ons eigen niveau!!

Groet,

Jochem