Verslag zaterdag 3 november SV Den Hoorn Vr1 – Zuidland Vr1 4-1

Geplaatst op 6 november di door Jacky Ruiterman

Afgelopen zaterdag 3 november speelde SV den hoorn Vr 1 tegen grote concurrent van het vorige seizoen Zuidland Vr1.

Veel foute passes vandaag van beide teams zorgden ervoor dat het een rommelige wedstrijd werd met onrustig spel van beide ploegen, en veel lange halen naar voren. Jammer dat goed combinatie voetbal vandaag maar moeizaam lukte en leek het af en toe wel een flipperkast. Toch ging de meeste dreiging in de 1ste helft uit van Den Hoorn dat na 11 minuten op voorsprong kwam door Lianne die uit een steekpass van Floor de bal hard langs de keeper binnen knalde 1-0.

Lang genieten van de voorsprong konden onze meiden niet want enkele minuten later was het de rechtsbuiten van Zuidland die doorbrak en de bal in de verre hoek langs de kansloze Lizanne binnen schoof 1-1.

Vervolgens gebeurde er 20 minuten lang niet heel veel tot rond de 35ste minuut de verdediging van Zuidland in de fout ging door fel storen van Renée, en leverde zo opeens een kans op voor Julia die niet twijfelde en bal prima binnen schoot 2-1.

Vlak voor de pauze konden onze meiden opnieuw juichen. Julia trok de bal vanaf de achterlijn voor het doel na een misverstand tussen de keepster en een verdedigster van Zuidland en was het vervolgens een makkie voor Jasmina om de bal in het lege doel schieten 3-1.

In de 2e helft zocht Zuidland naar de aansluitingstreffer maar echt heel gevaarlijk werd het niet en bleef SV Den Hoorn vrij gemakkelijk overeind. In de 87ste minuut werd het na een pass van Lilliane ook nog 4-1 door onze Speedy Gonzalez Julia die de verdediging haar hielen liet zien en de bal tegen de touwen knalde. Al met al een verdiende overwinning in een niet heel hoogstaande partij maar wel top dat jullie opnieuw 3 punten hebben binnen gehaald, Gefeliciteerd meiden. Volgend weekend uit tegen Monster Vr1, daar hebben jullie nog wat goed tegen te maken, en een mooie uitdaging!

Veel succes!!

Bert