Verslag zaterdag 24 november FC ’s-Gravenzande Vr1 – SV den Hoorn Vr1 1-3

Geplaatst op 28 november wo door Jacky Ruiterman

In een leuke 1ste helft werd er door beide ploegen lekker aanvallend gespeeld. Hoewel Den Hoorn een licht veldoverwicht had was het de spits van ’s-Gravenzande die na 5 minuten keepster Tara te snel af was en de bal binnen kopte 1-0. Den Hoorn voerde de druk op ’s-Gravenzande verder op en enkele afstandsschoten van Den Hoorn gingen via de vingertoppen van de keepster net over het doel.

In de 20ste minuut was het Sandra die uitstekend de 1-1 binnen kopte uit een hoekschop van Ashley. Niet veel later kreeg de spits van ’s-Gravenzande, na een misverstand in de verdediging van Den Hoorn, een enorme kans om ‘s-Gravenzande opnieuw op voorsprong te brengen maar gelukkig voorkwam Tara dit met een uitstekende redding!

In de 2de helft werd de wedstrijd meer en meer op de helft van ’s-Gravenzande gespeeld maar het bleef oppassen geblazen voor de op de counter loerende tegenstander.

Halverwege de 2de helft gaf Sofie een mooie steekpass op Lianne die hierdoor vrij kon oprukken richting het strafschopgebied en met een mooi afstandsschot de keepster van ’s-Gravenzande verraste en de bal tegen de touwen schoot 1-2 voor Den Hoorn.

Den Hoorn ging hierna goed door op jacht naar nog een doelpunt en met succes. Uit één van de vele hoekschoppen viel de bal voor de voeten van Jasmina, en de bal het laatste zetje gaf 1-3. Al met al een dik verdiende overwinning!!

Volgende week zaterdag 1 december 2018 een thuis wedstrijd om 16.00u tegen ARC. Waarschijnlijk met de nieuwe mascotte Boomer, dat zou leuk zijn!!!!

Veel succes!

Bert