Verslag zaterdag 17 november SV Den Hoorn Vr1 – Barendrecht Vr2 9-0

Geplaatst op 19 november ma door Jacky Ruiterman

Afgelopen zaterdag 17 november speelde SV Den Hoorn Vr1 tegen Barendrecht Vr2.

De eerste helft die was nogal saai en het enige leuke moment was het doelpunt van Renée die alleen op de keepster af ging, haar passeerde en beheerst de 1-0 binnen schoot!

In de 2de helft werd Barendrecht volledig van de mat gespeeld. Een diepte pass van Kyara werd door Lianne hard voor gegeven en was het Sandra die bij de 2e paal de bal tegen de touwen schoot. Hierna was het vertrouwen op een positief resultaat bij Barendrecht verdwenen en volgde er een heerlijk doelpuntenfestijn.

De ene treffer was nog mooier dan de ander. Een mooie knal van afstand over de keepster heen van Renée. Een prachtige kopbal van Sandra en een al evenzo prachtige boogbal van grote afstand van Sandra leverde prachtige doelpunten op.

Aan het einde van de wedstrijd stond er een prachtige 9-0 op het scorebord en hebben we kunnen genieten van een wervelende 2de helft met heerlijke doelpunten van Julia, 3 doelpunten van Renée en maar liefst 5 doelpunten van Sandra, ja echt waar maar liefst 5 doelpunten van Sandra die deze wedstrijd waarschijnlijk niet snel zal vergeten.

Bert