Verslag zaterdag 13 oktober BVCB JO8-3 – DH JO8-3 0-20

Geplaatst op 14 oktober zo door Jacky Ruiterman

Teamspirit 3.0

Een zonovergoten zaterdagochtend, een strak gestreken mat gras en 8 tot de tanden bewapende mannen van Den Hoorn. Een 0-20 uitslag doet vermoeden dat de tegenstand minimaal was, en dat was misschien ook wel zo, maar de manier waarop we hebben gewonnen spreekt tot de verbeelding. Teamspirit, willen werken voor elkaar, de tegenstander collectief opjagen, vooral positivisme en zo kan ik nog wel effe doorgaan. De reeds gespeelde wedstrijden in bekerverband en competitie en de 2 wekelijkse trainingen dreigen te gaan zorgen voor een voor andere tegenstanders steeds moeilijker te nemen vesting. Het mooiste moment van deze wedstrijd was de wens van de heren dat alle spelers een doelpunt zouden maken….. hoe wil je het zien als begeleiding? Precies, het belangrijkste is dat de jongens het naar hun zin hebben, dat ze zich echt op hun plaats voelen en daardoor uiteindelijk op hun eigen (hoge) niveau kunnen genieten van het voetbal. Ook een speciaal bedankje voor de steeds aanwezige schare ouders, familie en fans!! Heel erg leuk om dit team wekelijks in actie te zien en ook steeds te zien groeien.

Ook namens Ruud, Thomas en Arno. Bedankt en tot op de training!

Jochem