Pupil van de week zijn is supergaaf! Mohammed Oulad Chaib

Geplaatst op 9 oktober di door Jacky Ruiterman

Om 12.30 kwam ik aan bij Den Hoorn. Toen ik daar aankwam ging ik met Dominique naar de kantine. Daar gingen we verzamelen toen gingen wij naar de kleedkamer en deden ze teambespreking en toen gingen we op het veld warming up doen en ik mocht meedoen met warming up. Daarna gingen wij naar binnen en moest ik naar de scheids en ging ik met de scheids het veld op en we gingen tossen en den hoorn had gewonnen met tossen. Daarna floot de scheids en moest ik scoren en ik scoorde en daarna ging ik naar de dug-out om naar de wedstrijd te kijken. Den Hoorn kwam 1-0 voor en toen werd het 1-1 en daarna was het rust en in de rust ging ik met wissels voetballen en na rust begon 2de helft en toen kwam den hoorn 2-1 voor en het werd toch 2-2. Na de wedstrijd mocht ik in de bestuurskamer op een stoel staan en ik kreeg een bal met handtekeningen van het 1ste en de scheids en ik kreeg ook een certificaat. 

Het was super leuk en gaaf dat ik dit mocht meemaken.

Mohammed Oulad Chaib 

(Jo11-1)