Pupil van de week is sususuperleuk!!! Jurre Arkesteijn

Geplaatst op 22 oktober ma door Jacky Ruiterman

Hallo, ik ben Jurre Arkesteijn, 9 jaar en speel in de E2 (J010-2). Toen kwam de opa van Milo dinsdag na de training naar me toe en zei: wist je al dat je pupil van de week bent? Nee dat wist ik niet maar vond het superleuk. We zijn al om 12.30 uur naar het veld gegaan en ik mocht naar de kleedkamer. Nummer 5 The Fight Cancer kleedkamer. Daar werd alles verteld. Toen gingen we warmlopen met heel het eerste en heb ik met de reserves getikt. En toen ging ik naar de scheidsrechter om te wachten. Toen mocht ik meelopen met de scheids naar ’t veld. Ik heb toen kop of munt gegooid, het was munt en ik mocht de Euro houden. Toen mocht ik de aftrap nemen dat was héél leuk.  Eerst naast en toen mocht ik een penalty nemen en die zat. Toen ben ik naar de dug-out gegaan en de wedstrijd gaan kijken. De wedstrijd was leuk. Dominic en Nick hebben gescoord, ze hebben gewonnen met 2-1. Toen was de wedstrijd afgelopen. Ik kreeg een bal een heel hele mooie speler van de week ding. Ik vond het heel leuk en over een paar jaar speel ik ook in het eerste.

Jurre