Contributie niet voldaan = niet spelen

Geplaatst op 23 oktober di door redactie

Beste leden,

Het seizoen is in volle gang en dus wordt het tijd dat alle contributies van onze leden netjes zijn voldaan. Helaas is dit nog niet bij iedereen gelukt.

Deze week ontvangen de leden waarvan we niets  ( geen betaling en ook geen reactie of iets dergelijks) hebben vernomen , nogmaals een aanmaning.  Deze week worden de leiders/trainers van de diverse teams geïnformeerd over de leden  met openstaande bedragen.

Wanneer er vóór het weekend van 3-4 november 2018 nog steeds geen contributie is betaald of regeling is getroffen, geldt voor die leden een speelverbod. Dit wordt ook in het KNVB-systeem verwerkt, zodat het lid niet op het wedstrijdformulier ingevuld kan worden.

Laat het voor jezelf en je team niet zover komen en zorg dat het in orde komt.

Nogmaals mocht je geen nota van ons hebben ontvangen, laat dit dan weten via factuur@svdenhoorn.nl . En als je een betalingsregeling wil afspreken, stuur dan ook een bericht naar dit e-mailadres.

Met vriendelijke voetbalgroet,

Heidi de Bruijn