Verslag zaterdag 29 september DH JO8-3 – Soccer Boys JO8-2

Geplaatst op 29 september za door Jacky Ruiterman

De jongens van Den Hoorn, 10 pond scoren, de jongens van Den Hoorn zijn weer aan het voetballen geweest. De jongens van Den Hoorn vieren feest!!

Vandaag als toeschouwer deze pot mogen aanschouwen want het team stond deze week onder de bezielende leiding van Arno. Zalig aan de kant in het zonnetje en dan proberen de hele wedstrijd jezelf in te houden om toch niet stiekem iets te zeggen. De trainingen van de afgelopen weken, de enorme zin om te willen voetballen en de almaar groter wordende drang om als team zowel te kunnen verliezen maar zeker ook te kunnen winnen, zorgen er allemaal voor dat JO8-3 een team wordt om in de gaten te blijven houden. In een eerder verslag heb ik de karakters van de jongens al eens omschreven, daar kan ik nu het karakter van het team aan toevoegen: wilskracht! Echt grote klasse jongens wat jullie deze week hebben laten zien. Een spannende wedstrijd tegen een echte goede tegenstander bracht ook het beste in jullie naar boven. Een 4-4 tussenstand hebben jullie op vakkundige wijze weten om te buigen naar een 8-4 overwinning. Prima reddingen van onze keepers, vloeiende aanvallen over rechts, links en dwars door het midden resulteerden in een paar wonderschone treffers.

Keepers; Bjarne, Maas, Diederik, Jens

Kan weer niet wachten om maandag weer lekker te gaan trainen!

Jochem