Verslag zaterdag 15 september DH JO8-02 – Rozenburg JO8-01

Geplaatst op 16 september zo door Jacky Ruiterman

“Derde winst op rij. Laat de competitie maar beginnen”

De derde en voorlopig tevens laatste wedstrijd voor de beker is ook met winst afgesloten. Deze derde kraker werd met 9-0 gewonnen van Rozenburg.

Het was vroeg vanmorgen! 8.00 uur verzamelen in de kleedkamer zodat we allemaal fris en fruitig om 8.30 uur aan de wedstrijd konden beginnen. Helaas wel een aderlating in ons team omdat Mats ziek was. Een grote kracht minder dus en het was ook best een beetje spannend want Rozenburg had de afgelopen 2 wedstrijden ook gewonnen.

Bij de aftrap met Sven als aanvoerder en Jay op goal werd meteen duidelijk dat dit een hele leuke wedstrijd werd; er werd door beide teams mooi samen gespeeld en zelfs de ruimtes in het veld werden opgezocht. Je kon zien dat de jongens een aantal weken samen trainen nu en elkaar steeds beter gaan vinden. Dat uitte zich ook in doelpunten voor de jongens van Den Hoorn. Met de rust stond het 5-0.

Na een bekertje heerlijke limonade in het zonnetje dat doorbrak en de keeperswissel naar Jelmer, gingen we vol goede moed de tweede helft in. De jongens van Rozenburg hadden er ook weer vertrouwen in en probeerde met man en macht een goal te maken. Er werd door ons gedegen verdedigd maar toch had Rozenburg twee kansen op goal waardoor Jelmer een paar reddingen moest verrichten.  Uiteindelijk trokken de jongens van Den Hoorn aan het langste eind door met een paar mooie combinaties de voorsprong uit te breiden naar 9-0. Xiem, Ian, Jay, Sven, Wout en Jelmer hebben gescoord. Het was weer top om naar jullie te kijken jongens. Wederom een sterk samenwerkend team. En hopelijk is Mats er volgende week weer bij bij start van de competitie. Tot volgende week!