Den Hoorn JO8-2 – niemand

Geplaatst op 30 september zo door Jacky Ruiterman

Lieve KNVB, dit verslag schrijf ik in eerste instantie namens mezelf, maar ik weet zeker ook namens alle andere ouders met kinderen die de godganse dag met een bal door het huis en de tuin lopen en de buren tot wanhoop drijven en de jongens uit de buurt doen verbloemen tot pionnen. Gelukkig was er een teamgenoot met eenzelfde karakter bereidt een ochtend af te spreken om de ergste energie op elkaar te kunnen botvieren. Een zaterdag vrij leg dat maar eens uit. We zijn net begonnen, ik moet en zal een wedstrijd hebben, hoe kunnen we dan kampioen worden. Tja leg het maar uit. Een oneven aantal teams in de poule. Op het eerste gezicht niet echt handig. Ik stel voor dat we bij een volgend vrij weekend op het panna veldje op de club onderling gaan spelen. Akkoord?

Jochem