Gezocht: verzorger A-selectie

Geplaatst op 11 augustus za door Koen de Joode

Gezocht -per direkt:

Verzorger A-selectie

Voetbalvereniging SV Den Hoorn zoekt voor het komend seizoen 2018-2019 een verzorger voor de A-selectie, spelend in de 1e klasse zondag.

Vacature verzorger A-selectie SV Den Hoorn
De verzorger is verantwoordelijk voor de verzorging van het selectieteam van onze club. Samen met de fysiotherapeut die eindverantwoordelijk is en een drietal andere verzorgers ben je onderdeel van ons medisch team.

Taken
– Begeleiden van spelers op het gebied van blessurepreventie en gezondheid.
– (Preventief) behandelen van blessures van spelers.
– Mede adviseren aan trainersstaf m.b.t. inzetbaarheid spelers.
– Overleggen met fysiotherapeut en trainersstaf over invulling van bovengenoemde activiteiten.
– Dient voor de A-selectie tijdens elke training beschikbaar te zijn voor verzorging en blessure behandeling
– Dient bij de wedstrijden van het eerste elftal de verzorging op zich te nemen
– Dient dagelijks telefonisch advies te geven aan de spelers bij blessures (indien nodig)
– Het regelmatig overleg hebben met trainers, en fysiotherapeuten omtrent de vordering van herstel van een blessure.

Wij zoeken
– Een verzorger die affiniteit heeft met voetbal, een enthousiaste instelling heeft en flexibel inzetbaar is. Daarnaast vinden wij een goede communicatieve vaardigheden en integriteit rand voorwaardijk voor deze rol. Verder ben je een samenwerker en heb je een positieve instelling en draagt deze ook uit.

Wij vragen
– Opleiding als verzorger/sportmasseur
– In het bezit van reanimatie.
– Goede communicatie vaardigheden en goed in teamverband kunnen werken.
– Affiniteit in het behandelen van voetballers.
– Ervaring in de sportverzorging, d.w.z. sportmassage en tapen.
– Flexibele, enthousiaste en vooral sportieve houding.
– Aanwezig op de vaste trainingsavonden dinsdag en vrijdag en periodiek op woensdag en wedstrijddagen (zondag).

Wij bieden
– Een vereniging met ambitie en die prestatief behoort tot de hoogst spelende amateurverenigingen in de regio.
– Een professioneel team van fysiotherapeut en collega-verzorgers.
– Goede organisatie en faciliteiten
– Een jonge spelersgroep binnen een gezellige vereniging
– Een passende vergoeding

Uw reactie graag sturen aan: Bart Holierhoek; bartholierhoek@adfysio.nl of telefonisch: 06-52641719.