Businessclub S.V. Den Hoorn bezoekt AH Vrij

Geplaatst op 2 juni za door Roberto van Beek

Wateringen. Op zaterdag 26 mei was de businessclub met alle leden te gast bij AH Vrij te Wateringen. Het bedrijf is door de jaren heen flink gegroeid en heeft gemeenten en provincies als belangrijkste klanten. Voor elk project in groen, grond en infra biedt AH Vrij de juiste oplossing.

Directeur Jan Vrij gaf middels een presentatie en een mooie bedrijfsfilm het publiek een kijkje achter de schermen bij dit indrukwekkende familiebedrijf. Vervolgens werden de gasten in 3 groepen verdeeld voor de rondleiding. Op het grote terrein werd met tekst en uitleg aangegeven wat er gaande is en hoe de organisatie bijna 24/7 door draait.

AH Vrij, het beste uit drie werelden
Groen, grond en infra. Dat zijn de drie terreinen waarop AH Vrij zich in ruim zestig jaar heeft ontwikkeld tot een betrouwbare partner van onder meer gemeenten, provincies, ingenieursbureaus en aannemers.

AH Vrij is een familiebedrijf met korte lijnen, waar de klant centraal staat. Duurzaamheid is verweven in onze bedrijfsvoering. U kunt bovendien rekenen op kwalitatief goed werk en een flexibele aanpak. Met een uitgebreid, modern machinepark en ervaren medewerkers wordt elke klus naar tevredenheid opgeleverd. Kortom, voor elk project in groen, grond en infra biedt AH Vrij u het beste uit drie werelden.

De zus van de Haas
Na deze boeiende middag verkaste de hele groep naar De Bonte Haas waar het zaaltje van “De Zus van de Haas” met aansluitend terras was geboekt voor een heerlijke BBQ en de nodige drankjes. Door het heerlijke weer kon iedereen de hele avond op het terras blijven hangen. Tijdens de borrel gaf hoofdtrainer Ronald Hes nog een presentatie over het naderende trainingskamp. Sponsors kunnen zich aanmelden om met de selectie mee te reizen naar Valencia. Verder kondigde Albert van Reeuwijk, voorzitter van de sponsorcommissie, zijn vertrek aan. Na vele jaren in de commissie is het tijd voor iemand anders, gegadigden kunnen zich bij ons melden.

De sponsorcommissie

Foto’s door Gerard Remmerswaal