Zijn er nog feestjes te vieren (deel 2)?

Geplaatst op 20 mei zo door ardvanmarrewijk

Bij ons mooie cluppie is het zo goed als altijd gezellig, maar als er een kampioenschap te vieren is, wordt dat meestal toch nog net iets leuker.

Ons vlaggenschip bij de vrouwen is al een paar weken kampioen. Volgend seizoen gaan ze netjes in de 2e klasse spelen. Ze kunnen het seizoen nog mooier maken door op 23 juni de Westland Cup te winnen.

De JO19-1 strijdt nog volop mee om een nacompetitieplaats voor promotie naar de 4e divisie. Daarbij zijn ze afhankelijk van resultaten van andere clubs. As. zaterdag zal de beslissing vallen. De JO17-1 heeft voor de 2e keer in de clubhistorie de bekerfinale bereikt. Op 2 juni spelen ze om 13.00 de finale bij BVCB tegen TOGB.

De JO15-5 kan as. zaterdag thuis tegen KMD het kampioenschap behalen. Dan moet ook doordeweeks nog wel ff gewonnen worden.

De JO13-4 kan nog kampioen worden als ze de 3 resterende wedstrijden winnen. De laatste wedstrijd is pas op 2 juni thuis. De JO13-5 kan woensdagavond al kampioen worden bij Leonidas. Als dat niet lukt zullen ze zaterdag een herkansing krijgen bij de directe concurrent Barendrecht.

De JO11-4 kan as. zaterdag alleen bij een overwinning in de uitwedstrijd op directe concurrent Hercules nog kampioen worden.

Bij de meisjesteams zijn er ook nog 2 teams die het kampioenschap kunnen behalen. De MO17-1 speelt dinsdag 29 mei thuis om het kampioenschap tegen directe concurrent Berkel. De MO13-1 speelt as. zaterdag hun kampioenswedstrijd thuis tegen SEP.

Succes in de strijd!