Zijn er nog feestjes te vieren (deel 3)?

Geplaatst op 27 mei zo door ardvanmarrewijk

Bij ons mooie cluppie is het zo goed als altijd gezellig, maar als er een kampioenschap te vieren is, wordt dat meestal toch nog net iets leuker.

Ons vlaggenschip bij de vrouwen is al een paar weken kampioen. Volgend seizoen gaan ze netjes in de 2e klasse spelen. Ze kunnen het seizoen nog mooier maken door op 23 juni de Westland Cup te winnen. Deze wedstrijd zal dan in Den Hoorn plaatsvinden.

De JO19-1 heeft een nacompetitieplaats veroverd voor promotie naar de 4e divisie. Aanstaande zaterdag wordt begonnen met een uitwedstrijd. De JO17-1 heeft voor de 2e keer in de clubhistorie de bekerfinale bereikt. Op 2 juni spelen ze om 13.00 de finale bij BVCB tegen TOGB.

De JO15-5 heeft afgelopen zaterdag het kampioenschap behaald terwijl de JO13-5 dit afgelopen woensdag al gepresteerd had na een bloedstollende wedstrijd.

De JO9-1 en JO11-1 zijn beide tot de halve finale van het Haaglanden Voetbaltoernooi doorgedrongen. De JO11-1 speelt op 30 mei uit bij HBS en de JO9-1 speelt op 2 juni thuis tegen Quick.

De MO13-1 is gedeeld eerste geworden in hun poule. Ze hebben er een spetterend feestje van gemaakt. De MO17-1 speelt dinsdag 29 mei thuis om het kampioenschap tegen directe concurrent Berkel.