Jeugddag voor JO-11, JO-9, JO-8 en de scoorties

Geplaatst op 17 april di door Jacky Ruiterman

Beste jeugdleden van de JO-11-, JO-9-, JO-8-teams en de scoorties,

Helaas moeten wij jullie vertellen dat er dit jaar geen kamp komt op de club. Maar om jullie toch nog een leuke afsluiting te geven hebben we besloten om er een jeugddag voor de JO-11, JO-9, JO-8 en de scoorties van te maken.

Dit zal worden gehouden op zaterdag 16 juni van 10.00 uur tot 18.00 uur. Set in Motion zet leuke attracties voor jullie klaar. Ook organiseren we nog een onderling toernooitje. Jullie worden om 10.00 uur ontvangen met limonade en wat lekkers. Er worden ook gezorgd voor lekkere broodjes tijdens de lunch. We sluiten de dag af met een BBQ.

De kosten voor deze enorm leuke dag zijn €10,- p.p. Meld je daarom voor 2 juni aan bij svdenhoornjeugddag@hotmail.com.  Vermeld bij de aanmelding je naam, team, telefoonnummer ouders/verzorgers, eventuele allergie of medicijnen.

Er moet voor 9 juni betaald zijn op SV Den Hoorn NL67 RABO 0140616063. Vermeld hierbij: jeugddag en je naam.

Deze geweldige dag is alleen geldig voor de jeugdleden van de JO-11, JO-9, JO-8 en de scoorties van SV Den Hoorn.

Wij hebben er zin in!

Organisatie jeugddag