Onder 11-1 neemt deel aan het Johanna’s Hof U11 Top Tournament van FC Castricum

Geplaatst op 24 maart za door Jacky Ruiterman

FC Castricum organiseert voor de zesde keer het Johanna’s Hof U11 Top Tournament. Onze Onder 11-1 neemt deel aan dit toernooi, samen met nog vijftien Onder 11 topteams. Zaterdag 31 maart verschijnt een groot aantal toptalenten van de toekomst aan de aftrap in Castricum. Een aantal van hen maakt komend seizoen de overstap naar een BVO.

‘Het deelnemersveld spreekt qua namen misschien wat minder tot de verbeelding, maar we zijn er weer in geslaagd om een sterk deelnemersveld samen te stellen’, klinkt het tevreden uit de mond van toernooidirecteur Arthur Oosthoek. ‘Veel ploegen staan in top 100 van de beste jeugdopleiding amateurvoetbal, die wij een beetje als leidraad gebruiken.’

De toernooidirectie is er in korte tijd in geslaagd een aansprekend toernooi te organiseren. ‘Wij nodigen zestien clubs uit, want we willen kwaliteit. Het leuke is dat steeds meer clubs van naam en faam zich aanmelden. Wij kijken dan kritisch naar de prestaties en de geografische ligging speelt ook nog een beetje een rol, want we willen ploegen ook tegen onbekende tegenstanders laten spelen, maar kwaliteit blijft een heel belangrijk criterium.’ En zo ontstaat er een affiche waar de ware liefhebber van jeugdvoetbal zijn vingers bij aflikt. Op de zesde editie van het Johanna’s Hof U11 Top Tournament zullen AFC, AFC’34, FC Castricum, Koninklijke HFC, JEKA, Bennekom, Pancratius, PVCV, Nieuwerkerk, SV Den Hoorn, L.A.C. Frisia 1883, Sparta, Spartaan’20, Elinkwijk, csv Apeldoorn en titelverdediger De Foresters strijden om de immens grote wisselbeker. Het defilé start om 09.30 uur, de poulewedstrijden beginnen om tien uur en de aftrap voor de finale is om 16.45 uur.

Voor alle informatie zie de speciale U11 Top Tournament site www.fccett.nl