Maaike Moorees, pupil van de week.

Geplaatst op 26 maart ma door marywenteler

Op maandagavond kreeg ik te horen dat ik de pupil van de week geworden was. Jippie! Ik kon haast niet wachten tot dat het zondag was. Op woensdagavond kreeg ik het trainingspak en op zondag was het zover; de wedstrijd tussen SV Den Hoorn en Nieuwerkerk.

Om half 1 was ik op de club en mocht ik nog even mee naar de kantine. Daarna gingen we naar de kleedkamer en kreeg iedereen te horen op welke positie hij moest spelen en werd de wedstrijd verder voor besproken. Daarna gingen de spelers zich omkleden en warmlopen op het veld. Ik ging samen met Tim, Daan, Marvin en Bas de bal over schoppen. Zo’n 15 minuten voor de wedstrijd gingen we weer naar binnen, en trokken de spelers hun tenue aan. Daarna liepen we met z’n alle het veld op en gingen de spelers op hun positie staan. Ik mocht de aftrap nemen en de bal in het doel van de tegenstander schieten. Daarna rende ik naar de dug-out en vanaf hier heb ik de hele wedstrijd bekeken.

Na afloop mocht ik naar de bestuurskamer en daar kreeg ik wat te drinken en te eten. Als aandenken heb ik een bal gehad met alle handtekeningen van de speler en de scheidsrechter. Het was een super gave middag!

Groetjes Maaike Moorees (JO11-9)