T.I.M. Fysiotherapie en S.V. Den Hoorn werken samen aan voorkomen van blessures

Geplaatst op 27 februari di door Roberto van Beek

S.V. Den Hoorn is begin augustus 2017 voor 2 jaar een samenwerking aangegaan met T.I.M. Fysiotherapie. Onlangs is ook het contract officieel getekend. In het eerste jaar ligt de basis voor de samenwerking in het verzorgen van begeleiding van de A-selectie bij voetbal specifieke (kracht)training en core stability. Ook zullen enkele leeftijdscategorieën loopscholing krijgen en wil T.I.M. bij de jeugd vaste warming-ups aanleren op basis van wetenschappelijke onderbouwing. Al met al een hele positieve ontwikkeling voor de vereniging. We kijken uit naar een duurzame samenwerking.

Together In Motion Fysiotherapie is altijd dichtbij. TIM Fysiotherapie is gevestigd bij sportcenter allround aan de Zuidhoornseweg 6A. Daarnaast zijn er nog 2 vestigingen in de buurt in zowel De Lier als in Delft.

Together in Motion werkt veel samen met sportclubs, zowel amateurs als hogere amateur tot aan topsport verenigingen. Alle takken van sport komen voor in deze samenwerkingen. De meest bekende club waarmee TIM Fysiotherapie samen werkt is misschien toch wel ADO Den Haag.

Together In Motion Fysiotherapie is professioneel als het gaat om hun vak. Alle fysiotherapeuten zijn vakkundig, bekwaam en gespecialiseerd in het oplossen van problemen rondom bewegen. Verder voeren zij het keurmerk fysiotherapie. Een certificaat wat de kwaliteit van praktijkvoering borgt.

Meer informatie:

Locatie Den Hoorn

Naam: Pedro Olsthoorn
Email: pedro@timfysiotherapie.nl
Telefoon: 085 040 60 38

Fotomateriaal van Gerard Remmerswaal: