Pupil van de week: Milo

Geplaatst op 28 februari wo door marywenteler

Wat was het zondag een leuke dag! Ik mocht om kwart voor 1 in de kleedkamer beginnen met alle spelers en begeleiders van het eerste. Zij hebben alles besproken voor de wedstrijd tegen Boshuizen en ik was daar ook bij. Voor de wedstrijd begon hebben we een warming-up gedaan. Het was best koud, maar we hebben ons goed warm gelopen.

Toen waren we allemaal klaar voor de wedstrijd. Ik heb de aftrap genomen en gescoord bij de doelman van Boshuizen!!!!! Alleen jammer dat dit doelpunt nog niet meetelde! Dat bleek later ook helemaal niet nodig want het ene na het andere doelpunt vloog erin. De eindstand was 5-0 en iedereen was blij. Na de wedstrijd mocht ik zelfs nog in de bestuurskamer. Dat was wel een beetje spannend. De scheidsrechter kwam ook nog. Ik mocht op 1 van de stoelen gaan staan en kreeg van Erik een certificaat en een bal. Op die bal hadden alle spelers hun naam geschreven en de stand van 5-0 stond er ook op. We gaan bijna verhuizen en dan krijg ik een nieuwe kamer. Die bal ga ik dan een mooi plekje geven in mijn nieuwe kamer en het certificaat ga ik daar ophangen. Het was echt een droomdag!!!!!
Opa (Jan van Beek), dank je wel alles. Fijn dat u elke keer weer zorgt dat het trainingspak bij iedereen af wordt gegeven. En ook iedereen bedankt voor het begeleiden van die middag, vooral Leo!! En bedankt voor de mooie, bijzondere bal en het certificaat.
Van Milo Soeters