Nieuwe doeksponsor Weboma tekent contract bij S.V. Den Hoorn

Geplaatst op 2 februari vr door Roberto van Beek

Vanuit de sponsorcommissie is het idee ontstaan om businessclub leden de mogelijkheid te bieden sponsor te worden van een groot doek achter de goal op veld 1. Wij zijn blij te kunnen melden dat Weboma aan het mooie lijstje sponsors is toegevoegd. Het nieuwe doek is inmiddels te bewonderen!

Over Weboma
Weboma is een bedrijf met een bijzondere missie: Weboma bouwt aan geluk. Al meer dan 65 jaar ontwikkelen, bouwen en zorgen wij voor huizen, wijken, leefomgevingen en werkplekken die mensen gelukkig maken. In voortzetting van het gedachtegoed van bedrijven die we hebben overgenomen en waar wij mee samenwerken, zoals het vermaarde bouwbedrijf GAM van Leeuwen BV en vooral door ons goed in te leven in de wensen van mensen, blijven wij mooie dingen maken. En door alles in te zetten wat we in huis hebben aan vakmanschap, ervaring, kwaliteitsstreven en creativiteit. Zo bouwen wij samen met onze klanten voortdurend aan iets heel moois. Dit doen wij voor de particuliere markt, de zakelijke markt en voor de verzorgende sector. Daar worden we zelf ook heel gelukkig van.

Meer weten over Weboma: www.weboma.nl

Foto’s door: Gerard Remmerswaal