Jeugd rood wit leger gezocht

Geplaatst op 13 februari di door Jacky Ruiterman

Beste jeugdvrienden van SV Den Hoorn,

Op 18 maart speelt het eerste elftal van onze club een wedstrijd in Hoogland. Voor het goede doel Fight Cancer gaan er wel 45 wielrenners op de fiets daar naar toe. Hoe leuk zou het zijn als jullie samen met je team afreizen met het rood witte leger.

Allemaal verkleed in de clubkleuren, toeters en trommels mee en laat je horen. En dat we dan de fietsers gaan binnen halen voor deze enorme prestatie. Daarna gaan we uiteraard ons team aanmoedigen om weer 3 punten mee naar huis te nemen.

Voor een bedrag van 5 euro mag je met de bus mee, de rest van busreis wordt gesponsord door de club van 100. Vertrektijd is 12.30 uur vanaf het sportpark en rond de klok van 17.00 uur gaan we weer naar huis.

Vindt je het ook leuk om te sponsoren hoef natuurlijk niet al je zakgeld te zijn, dan staat er meer informatie hierover op de site. Overleg van het weekend met je team en haal zaterdag een inschrijf formulier in de ontvangstruimte en uiterlijk 4 maart daar ook weer inleveren.