Fietsen voor Fight Cancer op 18 maart

Geplaatst op 28 januari zo door Jacky Ruiterman

Op zondag 18 maart organiseert Voetbalvereniging SV Den Hoorn een fietstocht naar de uitwedstrijd Hoogland 1 tegen Den Hoorn 1. Het is de bedoeling om SV Den Hoorn te steunen, dat we sportief bezig zijn, en uiteraard gaan we een mooi bedrag ophalen voor Fight.

Via het groene hart, de Meije, de Lage Vuursche komen we na ongeveer 100 km in Hoogland aan. (Hoogland ligt bij Amersfoort) Voor de veiligheid gaan we b.v. in 3 kleine groepen van +/- 15 fietsers en ook per categorie starten we apart.

Groep 1: De slakken 22/23 km per uur.

Groep 2: De zebra’s 27/28 km per uur.

Groep 3: De hazen   32/33 km per uur.

Er gaat ook per groep een begeleider en een reserve fiets mee. De helm is verplicht en we houden ons aan de verkeersregels. De terugreis wordt per bus door ons geregeld en ook voor je fiets. Voor een versnapering onderweg nemen we nog 200 belegde puntjes mee en nemen we 3 puntjes weer mee retour naar Den Hoorn.

Iedere deelnemer betaald minimaal 50 euro voor de onkosten en voor het bekende doel Fight, maar er zijn vast nog wel vrienden of familie die jou willen sponsoren voor je inzet voor dit mooie doel.

Voor meer info en aanmelding kan je contact opnemen met:

Yvonne Ruiterman  06-22532002 of via activiteiten@svdenhoorn.nl

Koos vd Burg            06-41268310

Hans de Vreede       06-50495638

Iedereen die zich aanmeld krijgt nog een sponsorboekje om nog extra sponsors te werven. Donaties en inschrijfgeld kunnen gestort worden op de rekening van SV Den Hoorn NL67RABO 0140 616063.

Help die rotziekte de wereld uit en zet je in voor FIGHT, want iedereen verdient een morgen. LOVE LIFE FIGHT CANCER