MO17-1 ijzersterk bij het DSVP Kerstzaaltoernooi

Geplaatst op 30 december za door marywenteler

DSVP heeft dit jaar voor de 35e keer het Kerstzaaltoernooi georganiseerd.
Dit jaarlijks terugkerend evenement rond Kerst en Oud & Nieuw is altijd een grote happening, waaraan veel jeugd hun (voetbal)plezier kan beleven.
Het toernooi duurt 5 dagen en over deze 5 dagen worden 23 toernooien gespeeld.

De MO17-1 was afgelopen woensdag om 16:00 uur aan de beurt.
De 6 meiden (5 tegen 5) die de MO17-1 vertegenwoordigden, waren: Samantha, Renée, Roxy, Jasmina, Berber en Nika.
Bij de 1e wedstrijd tegen DSVP C was het de eerste 5 minuten even wennen aan het snelle tikkie takkie spel maar dit kregen de meiden al snel onder de knie en wonnen we deze wedstrijd met 5-1.
De 2e wedstrijd tegen DSVP B werd netjes uitgespeeld met een 0-4 overwinning.
Bij de 3e wedstrijd tegen DSVP A kregen we iets meer weerstand en begon de conditie van de meiden meer parten te spelen. Echter door degelijk spel werd het een mooie 3-1 zegen.
Ondertussen wisten we eigenlijk al dat de 1e plek in zicht was, maar ook voor deze laatste wedstrijd tegen Berkel wilden we voor de winst gaan.
Berkel speelde sterk en dacht van ons te kunnen winnen omdat zij dit in de competitie ook hadden gedaan.
Echter dit gebeurde niet en zo werd een 1-0 zege een mooie afsluiting van ons Kerstzaaltoernooi.

Een verdiende 1e plek! Super gedaan meiden!