Fantastisch eindresultaat Grote Clubactie

Geplaatst op 11 december ma door Jacky Ruiterman

Wat een fantastisch resultaat………. 

Nu eens geen sportieve prestatie op het veld maar één van een ander kaliber daarbuiten. De verkopers van de JO8, 9, 11, 13 en de MO13 hebben de vereniging een grote dienst bewezen. De Grote Clubactie heeft onze jeugdafdeling een bedrag van ruim € 4000,00 opgeleverd na aftrek ven de kosten. Hiervan zijn inmiddels reserveshirts aangeschaft en een ander gedeelte wordt besteed aan ons jeugdkamp op de vereniging. 

De 100 verkopers hebben een wereldprestatie geleverd en 2100 loten verkocht. Dat is bijna 250 stuks meer dan het vorige record. De organisatie streeft er al jaren naar om de 2000-grens te bereiken en dat is nu dus gebeurd. Het zou een moment kunnen zijn om het stokje over te dragen maar laten we dat nog maar niet doen. Een uitdaging ligt er weer om naar de 2500 stuks te gaan. Zeker als er van de 330 potentiële verkopers meer dan 100 meedoen. Maar dat is een streven voor de volgende editie. Ook de online verkopen kunnen hieraan een bijdrage leveren. Zijn we het 1e jaar gestart met 14 loten, nu hebben we een verdubbeling gerealiseerd en wel 29 stuks verkocht. Dus ook daar zit nog voldoende rek in. 

De 3 best verkopende leden zijn geworden : Pieter van Vliet als 1e met 133 stuks en heeft hiermee € 60,00 gewonnen, 2e Jordy van Leeuwen met 128 stuks en € 50,00 en 3e Lewan Paalvast met 77 stuks en € 40,00 als prijs. De prijsuitreiking heeft op 9 december plaatsgevonden onder het genot van een drankje en een patatje. Met de € 0,25 per lot er bovenop zijn deze 3 kanjers toch maar mooi aan een leuk bedrag gekomen wat vast goed besteed gaat worden.  

De € 0,25 per lot aan alle verkopers is inmiddels grotendeels overgemaakt op een bankrekeningnummer van één van de ouders. Als je denkt dat we je vergeten zijn laat het dan weten. Bovendien kunnen degenen die 20 loten of meer verkocht hebben gebruik maken van de 20-loten-actie. Hierbij ontvang je korting bij een bezoek aan Madame Tussauds, Bobbejaanland, Schiphol behind the scenes of bij de aanschaf van een sportbox. Informeer bij Jan van Beek. 

Een woord van dank is zeker op z`n plaats aan de dames die de loten ingevoerd hebben en ook aan degenen die hand- en spandiensten hebben verleend. 

En als laatste zeker niet de kopers te vergeten. Door loten te kopen hebben zij onze jeugdafdeling gesteund. 

De trekking van de loterij is op 13 december en de uitslagenlijst is te zien op de site van de Grote Clubactie, www.clubactie.nl, op 14 december. Het lotnummer staat op je bankafschrift. Als je een hele grote prijs gewonnen hebt hoor je dat via de Grote Clubactie. 

Tot het volgend jaar maar weer. 

Namens de organisatie van de Grote Clubactie, 

Jan van Beek, 06-25450316