Verslag pupil van de week: Milan de Vette

Geplaatst op 22 november wo door Jacky Ruiterman

Op zondag 19 november mocht ik pupil v/d week zijn en dat vond ik geweldig. Ik mocht in de kleedkamer zitten en ze hadden ook lekkere snoepjes in de kleedkamer en harde en gave muziek. Ik mocht ook meedoen met de warming-up. Bij de warming-up deden we een rondo’tje. Toen ze klaar waren met de warming-up gingen we weer terug naar de kleedkamer. Toen gingen ze omkleden en hun wedstrijdkleding aantrekken.
Ronald Hes ging de spelers indelen. Toen ze klaar waren gingen ze het veld op.
Ik ging met  Walter (grensrechter) wachten op de andere grensrechter en gingen allebei naar de scheidsrechter. Ik ging met de spelers het veld op. Ik mocht de eerste aftrap nemen en toen scoorde ik. Toen ik scoorde rende ik gelijk naar de dug-out en ik ging zitten. Met de rust stonden ze 1-2 achter. De wedstrijd hebben ze met 1-3 verloren helaas.
Na de wedstrijd mocht ik naar de bestuurskamer komen. Daar hadden ze wat drinken en bitterballen. Toen mocht ik op een stoel staan en toen kreeg ik een bal met de namen erop en ik kreeg een certificaat met mijn naam erop. Ik vond het een superleuke dag.

Milan de Vette, JO11-4