JO15 – 3 bekert verder !!

Geplaatst op 10 november vr door marywenteler

Woensdagavond 8 november was de laatste en beslissende wedstrijd in onze poule. VOC JO15-3 tegen Den Hoorn JO15-3, allebei twee wedstrijden gespeeld en twee gewonnen. Wij hebben een beter doelsaldo en staan bovenaan.

Vanaf de eerste minuut was het een pittige strijd. Er waren kansen over en weer en de druk op onze verdediging was groot. Uiteindelijk gingen we de rust in met een gelijkspel 2-2.

Na de rust moest het gebeuren en dat lukte !! Met een aanval in de eerste minuut van de tweede helft werd snel door ons gescoord. De tegenstander bleef aanvallen en wisselde zelfs 3 spelers tegelijk. Wij wisten door goed samenspel, elkaar de actie en doelpunten te gunnen, verder uit te lopen en uiteindelijk werd de wedstrijd gewonnen met 3-5.

Jongens super goed gedaan!! Jullie zijn echt een team, wij als ouders en leiders hebben genoten !

Succes voor de tweede ronde!