Voorzitter gezocht!

Geplaatst op 7 oktober za door marywenteler

…ben je géén voetballiefhebber?
…ben je bang voor het nemen van besluiten?
…houd je niet van uitwisselen van gezonde standpunten?
Dan is voetbalvereniging SV Den Hoorn NIET op zoek naar jou!

Gezocht: Voorzitter (m/v)

De voorzitter die wij zoeken is een persoon die samen met het bestuur uitvoering geeft aan het beleid van de vereniging, het gesprek aangaat met álle leden, van aanpakken houdt maar óók goed kan delegeren.

SV Den Hoorn is een fantastische club. We maken gebruik van een prachtig sportcomplex. Het vlaggenschip speelt sinds 2017 in de 1e klasse en ook bij de jeugd en vouwen is er een opgaande lijn te zien. Er is voldoende ruimte voor recreatief voetbal en maatschappelijk bezig zijn. Dit alles wordt ondersteund door heel veel vrijwilligers.

Is er dan nog wel iets te doen?

Er is ieder jaar weer ruimte voor verbetering. De spelers kunnen ieder jaar leren nog beter te worden. De club kan nog beter opleiden en organiseren. De faciliteiten kunnen altijd meer ruimte bieden ter ondersteuning van bovenstaande. En iedereen kan helpen de vereniging een fijne plek te laten zijn. En zo zijn er nog tal van zaken die ieder jaar weer verbeterd moeten worden.

Maar ook met zijn allen omhoog durven te kijken en nastreven de beste club in de regio te worden. Dat is ons doel.

Iets voor jou of ken je iemand?

We willen niemand over het hoofd zien en, hoe graag we ook willen, we kennen niet van iedereen precies de kennis, kunde, ervaring en ambitie maar willen wel graag met jou daarover in gesprek. Help ons daarom met iedereen in gesprek te komen die deze uitdagende maar hele mooie functie binnen de vereniging kan vervullen.

Stuur een mailtje via secretaris@svdenhoorn.nl of schiet ons aan. Wij gaan dan graag het gesprek met je aan. Voor meer informatie kun je ook terecht bij Frank van Mil, bestuurslid van SV Den Hoorn: mobiel 06-19118403 of per email technischezaken@svdenhoorn.nl.

Alvast hartelijk dank voor het meedenken!

Het hoofdbestuur van S.V. Den Hoorn