Vrouwen 1 stunt en gaat door in de beker!

Geplaatst op 22 september vr door marywenteler

Waar vrouwen 1 afgelopen seizoen nog 4e klasse voetbalde mogen zij dit seizoen aan de bak in de 3e klasse.

Toen de bekercompetitie bekend was wisten de meiden dat het lastige wedstrijden zouden worden: WVC (2e klasse), RCL (2e klasse) en Woubrugge (3e klasse). Een groot klasse verschil vergeleken met vorig jaar. De 1e plek halen was dan ook niet het doel van deze competitie. Voor de meiden was het vooral wennen aan het niveau en leermomenten meenemen naar de competitie. Maar ondanks dat presteerde de meiden boven alle verwachtingen! De eerste wedstrijd thuis tegen WVC eindigde in een 0-0. Vervolgens kregen de meiden RCL op bezoek. Een jong talentvol team waar het niveau hoog was. De meiden lieten zich niet uit het veld slaan en wonnen de wedstrijd met 3-2. Tot slot werd de laatste wedstrijd bij Woubrugge gespeeld. Een doelpuntrijke wedstrijd waar het er af en toe erg hard aan toe ging. De scheidsrechter trok de tweede helft vooral naar de kant van Woubrugge waardoor Den Hoorn onnodig 2 gele kaarten en een penalty tegen op liep. De meiden hebben laten zien dat zij voor elkaar en voor de punten vechten. Met een mooie 4-7 overwinning was de 1e plek binnen en gaan de meiden van Vrouwen 1 door naar de volgende ronde van de beker! Vrouwen 1 heeft laten zien dat het klaar is voor de 3e klasse en wellicht bovenin mee kan strijden.

Top prestatie !