Vrijwilligersmarkt!

Geplaatst op 21 september do door marywenteler

Het voetbalseizoen is alweer in volle gang.

Onze club valt en staat met de hulp van de vrijwilligers. Er zijn er al heel wat die zich voor S.V. Den Hoorn inzetten waar wij natuurlijk ontzettend blij mee zijn!

Binnen een aantal commissies zijn er toch nog wat open plekken, die wij ook graag willen opvullen. Daarom hebben wij als vrijwilligerscommisie besloten om 23 en 30 September van 8.30 tot 13.30 uur met een kraampje bij het clubgebouw te gaan staan om te laten zien waar nog mensen nodig zijn.

Wij nodigen jullie allemaal van harte uit om op een van die dagen even langs te komen bij onze kraam. Dus iedereen die iets voor de club wil betekenen kom langs!

Opa’s, Oma’s, vaders, moeders, tantes, ooms en iedereen die niet in dit rijtje staat, maar wel lid wil zijn van een gezellige groep vrijwilligers, kom langs om samen te kijken voor een passende, leuke functie.

Namens de vrijwillgerscommisie,

Bianca van Paassen