Grote Club Actie: de lotenverkoop is weer begonnen

Geplaatst op 16 september za door Kees Wabeke

Beste lotenkoper van SV Den Hoorn,

Op 16 september is de jaarlijkse verkoop van loten van de Grote Clubactie gestart. Ook SV Den Hoorn doet na de successen van afgelopen jaren uiteraard weer mee om de jeugd van onze club aan extra inkomsten te helpen. De opbrengst wordt deze keer, onder andere, besteed als bijdrage aan het pupillenkamp voor de JO8, JO9 en JO11.

De kans is dus heel groot dat er de komende weken een jeugdspeler van de JO8 (F), JO9 (F), JO11 (E), JO13 (D) en MO13(D) aan de deur komt om loten te verkopen. Stel onze verkopers niet teleur en koop bij hen één of meerdere loten. Heb je niemand aan de deur gezien dan stellen we je in de gelegenheid om direct de loten ONLINE te kopen. Dit gaat veilig en gemakkelijk via een eenmalige machtiging. Klik op de verkooppagina op de Steun ons knop rechts boven de foto’s.

Met de loten zijn er mooie prijzen te winnen waaronder de hoofdprijs van € 100.000. Het kan zo maar weer gebeuren dat deze prijs, net zoals twee jaar geleden verkocht door een verkoper van SV Den Hoorn, bij ons terecht komt.

De loten kosten € 3 per stuk, waarvan € 2,40 naar de vereniging gaat. Met wat kosten eraf houden we toch ongeveer € 2 over. Bij een beoogd aantal van 2000 stuks kunnen we dan de jeugd verblijden met € 4000. De lotenverkoper ontvangt ook nog € 0,25 per lot. Daarnaast maakt de lotenverkoper ook nog kans op een prijs als hij bij de beste drie verkopers hoort.

Wij willen je nu alvast bedanken voor het kopen van één of meerdere loten en daarmee het steunen van onze club!

Namens de organisatie,
Jan van Beek,