Bedankt…..

Geplaatst op 4 september ma door redactie

Het is leuk om voorzitter te mogen zijn van deze mooie club. Samenwerken met zoveel mensen om deze club continu mooier en beter proberen te maken is een eer, Uiteindelijk kan je ook alleen maar trots zijn op successen die behaald zijn door diezelfde mensen.

De zomer was een mooi moment voor mezelf om de afgelopen jaren te evalueren. Mijn persoonlijke doelen heb ik nagenoeg wel bereikt. Natuurlijk zijn er – en zie ik ook –  nog genoeg stippen op de horizon waar onze club naar toe kan. Echter  naar mijn mening verdient deze club in de eerste plaats iemand die iedere dag onbevangen de strijd weer aangaat om deze club beter, leuker en mooier te maken voor de leden en supporters.  Bij mezelf bespeur ik toch steeds vaker de gedachte “been there done that”  Daarnaast kijk ik er ook wel naar uit om gewoon als supporter naar een wedstrijd te kijken of leuk een bardienst te draaien. Hoe je het went of keert je blijft uiteindelijk ieder moment voorzitter en dus verantwoordelijk voor het complete reilen en zeilen van een club.

Die verantwoording heb ik in ieder geval nooit als last ervaren. Natuurlijk zijn er bakken met ergernissen die voorbij komen . Mooie momenten hebben echter dik de overhand.  Ik heb  de functie de afgelopen jaren in ieder geval naar eigen eer en geweten ingevuld. Of dat goed was, kan alleen de geschiedenis bepalen. SV Den Hoorn is in ieder geval een gezonde club met steeds betere faciliteiten en een mooie groep mensen die jaar in jaar uit zorgen dat iedereen zijn favoriete spelletje kan en mag spelen.

Als ik zo om me heen kijk, zie ik voldoende mensen lopen die het stokje over kunnen nemen. De taak om daar iemand voor te vinden is echter niet aan mij.  Uiteindelijk zal hij of zij daar, net als ik en mijn voorgangers, op eigen wijze invulling aan moeten geven.

Voor mezelf wil ik nog een paar lopende projecten tot een goed eind brengen en op deze manier denk ik dat onze club voldoende tijd heeft een opvolger te vinden.

Dank jullie wel voor jullie vertrouwen.

Richard van der Helm

Voorzitter SV Den Hoorn

Mocht je denken “he dat lijkt mij wel wat”. Dan kan je natuurlijk altijd nu al mij of een van de andere bestuursleden een belletje geven of een mailtje  sturen