Vrijwilligers en spelers: allemaal gereed voor het mobiel wedstrijdformulier?

Geplaatst op 21 augustus ma door Kees Wabeke

Zoals iedereen al eerder begrepen zal hebben, is vanaf dit seizoen voor alle KNVB wedstrijden voor teams van O13 en ouder het digitale wedstrijdformulier vervangen door het mobiele digitale wedstrijdformulier. Invullen via de pc is dan niet meer mogelijk. Het kan dan alleen nog met een smartphone.

Bij zaalvoetbal en vele andere zaalsporten werkt dit al jaren uitstekend. Vorig seizoen heeft SV Den Hoorn ook meegedaan aan een pilot en daarbij hebben wij ook kunnen zien, dat dit een grote verbetering is. Een heel groot voordeel zit erin dat we niet meer hoeven te slepen met spelerskaarten. Die “zitten” tenslotte in je mobiele telefoon.

Het is hiervoor noodzakelijk dat alle leiders, trainers en scheidsrechters deze app downloaden en activeren. Ook teamleden kunnen deze app activeren en downloaden.
Heel belangrijk is dat het bij de KNVB bekende emailadres juist is. Indien dit niet klopt, kan je dit bij Monique Schulte zo snel mogelijk laten veranderen.

Hoe je het allemaal doet vind je in deze handleiding van de KNVB. Het is een zeer duidelijke en uitgebreide handleiding en uitleg. Ook is er deze beknopte, net zo duidelijke, samenvatting van Sjors van Paassen.

Sjors van Paassen zal de eerste wedsttrijddagen na invoering vaak aanwezig zijn voor extra uitleg. Ook is er a.s. maandagavond 28 en dinsdagavond 29 augustus om half 8 gelegenheid om je te laten helpen in de ontvangstruimte van SV Den Hoorn.

Met vriendelijke groet,
Ard van Marrewijk