Start van het nieuwe seizoen (2: aanvullende info over kleedkamers en velden)

Geplaatst op 12 augustus za door ardvanmarrewijk

Voor velen is de vakantie nog in volle gang. Toch komt de start van het seizoen al dichtbij.

Een aantal teams start in de week van maandag 14 augustus met de training. Alle overige teams zullen in de week van 21 augustus starten. Veld 6 zullen we zo lang mogelijk moeten ontzien. In de week van 14 t/m 18 augustus mag het nog helemaal niet gebruikt worden. De trainingen die op veld 6 gepland staan zullen zo veel mogelijk op veld 3 plaats moeten vinden.

De kleedkamerindeling is gepubliceerd, maar niet alle kleedkamers zijn nog beschikbaar vanwege tijdelijke opslag van kleding. Hou hier rekening mee en kies een andere kleedkamer. Het zal de komende 2 weken (tot en met 25 augustus) hiermee nog behelpen zijn. Wij vragen hiervoor jullie begrip.

De beker- en competitieopzet zal voor de B-categorie teams anders zijn dan vorige seizoenen. Voor teams uit de A-categorie (VR1, JO19-1, JO17-1, JO15-1 en JO13-1) verandert er in principe niets, behalve dat ook alle bekerwedstrijden nu op zaterdag gespeeld zullen worden.

Op 26 augustus hebben alle teams een oefenwedstrijd. Diverse selectieteams hebben ook eerder al oefenwedstrijden. Dit zal allemaal in het wedstrijdprogramma op de SV Den Hoorn-website zichtbaar zijn.

Op 2, 9 en 16 september zijn er voor alle teams 3 bekerwedstrijden. De nr. 1 uit deze poule zal naar een volgende ronde doorgaan. Op 23 september start de competitie voor alle teams. Bij de A-categorie zal dit gewoon een hele competitie zijn met 12 teams. Bij de B-categorie teams zal de najaarscompetitie duren tot de kerstvakantie. Er zal een zgn. halve competitie gespeeld worden: tegen iedere tegenstander zal slechts 1 maal gespeeld worden. In januari worden dan de poules opnieuw ingedeeld op basis van de eindstanden in de najaarscompetitie.Ook de voorjaarscompetitie zal een halve competitie zijn.