Samir Oulad-Chaib, de nieuwe materiaalman

Geplaatst op 23 augustus wo door marywenteler

Samir is voor velen een bekend gezicht binnen S.V. Den Hoorn. In het nieuwe seizoen heeft hij de functie van materiaalman op zich genomen na al heel wat jaren vrijwilligerswerk op de vereniging wordt het nu tijd om Samir eens goed voor te stellen.

Samir is geboren in Delft en woonde tot zijn 16de met zijn ouders en 2 broers en 3 zussen in Naaldwijk.
Daar is zijn voetbal carrière begonnen bij V.V. Naaldwijk. Tot en met de B jeugd heeft hij daar met veel plezier gevoetbald.
Op zijn 16de verhuisde het gezin Oulad- Chaib naar Wateringen en daar is Samir toen gaan voetballen bij Quintus en kwam  in de A1 terecht.
Na twee jaar selectievoetbal bij Quintus is Samir 10 jaar gestopt met voetbal.
In deze tijd is Samir getrouwd en verhuist naar Delft, met zijn vrouw heeft hij 3 zonen gekregen.

Toen zijn oudste zoon, Ilias bij S.V. Den Hoorn begon met voetballen in 2011, begon bij Samir ook het voetbalbloed weer te kriebelen.
Samir is binnen de vereniging begonnen als leider/ trainer bij de E waar Ilias in speelde.
In die tijd is Samir ook zelf weer begonnen met voetballen bij 7 tegen 7 op de zondag.

Als in 2014 ook Mohammed, de middelste zoon van Samir wil gaan voetballen en start bij de Scoorties besluit Samir ook daar ondersteuning te gaan geven. Een jaar later start ook de jongste, Nassim met voetbal en zijn alle zonen aan het voetballen bij S.V. Den Hoorn.

In 2016 heeft Samir een jaartje rust genomen van alle vrijwilligerstaken wegens privé omstandigheden maar voor het seizoen van 2017/2018 is hij weer erg veel op de vereniging te vinden.
Samir is gestart met de functie van materiaalman, een functie waarvoor hij 4 avonden in de week op de vereniging te vinden is van 17:00 tot 22:00 uur.
Het is een drukke functie waarbij Samir ook wel hulp nodig heeft van de trainers van de teams.
Het is de bedoeling als aan het einde van de avond alle materialen weer zorgvuldig worden ingeleverd.
Samir geeft aan dat het altijd kan gebeuren, dat er iets kwijt raakt maar het zou erg fijn zijn dat de teams wel op z’n minst even de tijd nemen om materialen die kwijt zijn te zoeken na de training. Zo houden we de materialen goed op orde.

Als ik Samir nog naar zijn hobby’s vraag, geeft hij als antwoord: Voetbal!
Hij gaat graag kijken bij het eerste van S.V. Den Hoorn zowel de uit- als thuiswedstrijden.

Kortom een man met een S.V. Den Hoorn hart en een grote inzet voor de vereniging!