Fight cancer bedankt S.V. Den Hoorn

Geplaatst op 17 augustus do door Roberto van Beek

Beste SV Den Hoorn toppers,

Voor jullie waanzinnige bijdrage van maar liefst € 9000,- willen wij jullie ontzettend bedanken! We vinden het geweldig dat jullie al jarenlang zo trouw zijn aan onze stichting en dat jullie keer op keer met elkaar een vuist maken tegen deze ziekte.

Met deze actie dragen jullie wederom bij aan de strijd tegen kanker. Want 1 op de 3 mensen krijgt kanker in zijn of haar leven en dat is veel te veel.

Zoals jullie weten financiert Fight cancer met jullie steun beurzen voor jonge artsen en onderzoekers waarvan wij verwachten dat ze in de toekomst tot de top van de oncologie zullen behoren. Wil je meer weten over deze onderzoekers en hun onderzoek, kijk dan op onze website. Daarnaast financieren wij preventieonderzoek en -campagnes.

Door met elkaar meer onderzoek mogelijk te maken is er een steeds grotere kans op genezing van kanker. En door preventieonderzoek te steunen, zorgen we samen voor minder kanker. Met deze actie hebben jullie hieraan bijgedragen. Zie dit bedankfilmpje van één van onze onderzoekers, Esmé Waanders. Kortom, door jullie inzet maken we een grotere vuist tegen kanker, zodat dit in de toekomst geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn!

Thank you for joining the good fight (again!).
Namens Fight cancer,

Limore Noach,
Directeur Fight cancer